Επίχρυσο κλαδί ελιάς σε κουτί

  1. Αρχική
  2. Επιχειρηματικά Δώρα
  3. Κότινοι & Κλαδιά
  4. Επίχρυσο κλαδί ελιάς σε κουτί
Επίχρυσο κλαδί ελιάς σε κουτί Απονομές-Βραβεία

Περιγραφή

 

Επίχρυσος φυσικός κότινος ελιάς σε κουτί  απο λινό 

 

Διαχρονικό μοναδικό δώρο από αληθινά φύλλα ελιάς πλεγμένα στο χέρι και επιμεταλλωμένα με τελική επίστρωση επιχρυσώματος 24 καρατιών συνδυασμένα με καρπούς ελιάς. Όλη η δημιουργία είναι τοποθετημένη σε χειροποίητο κουτί απο λινό. Με τη μέθοδο αυτή, η ελιάτο αιώνιο σύμβολο της ειρήνης και της φιλίας, παραμένει αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου. Μια δημιουργία μοναδική που μπορεί να δοθεί ως δώρο εκτίμησης, επιβράβευσης και απονομής ή ακόμη και ως ενθύμιο απο τον τόπο μας.  

 

Σας προσφέρουμε την δυνατότητα να προσαρμόσουμε το λογότυπο της εταιρείας σας ή το κείμενο της επιλογής σας σε ειδικό χαρτί ή πλακετάκι. Η δημιουργία παραδίδεται σε πολυτελή συσκευασία δώρου και συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας.

 

Κατόπιν επικοινωνίας η δημιουργία μπορεί να γίνει σε διάφορες διαστάσεις. Υπάρχει η δυνατότητα το στεφάνι ελιάς να είναι επιμεταλλωμένο με τελική επίστρωση επαργυρώματος 1000 βαθμών.

 

Διάσταση κλαδιού περίπου  18εκ.

 
  • Κωδικός Προϊόντος: G4506
  • Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο

Ετικέτες: Απονομές - Βραβεία, Κότινοι & Κλαδιά, Επιχειρηματικά δώρα, Βραβεια, Επίχρυσο, κλαδί, ελιάς, κουτί, Απονομές-Βραβεία