Επάργυρο κλαδί σε λινό κουτί

  1. Αρχική
  2. Επιχειρηματικά Δώρα
  3. Κότινοι & Κλαδιά
  4. Επάργυρο κλαδί σε λινό κουτί
Επάργυρο κλαδί σε λινό κουτί Απονομές-Βραβεία

Περιγραφή

 

Επάργυρος φυσικός κότινος ελιάς σε κουτί από λινό 

 

Διαχρονικό μοναδικό δώρο από αληθινά φύλλα ελιάς πλεγμένα στο χέρι και επιμεταλλωμένα με τελική επίστρωση επαργυρώματος 1000 βαθμών, συνδυασμένα με καρπούς ελιάς. Όλη η δημιουργία είναι τοποθετημένη σε χειροποίητο κουτί απο λινό. Με τη μέθοδο αυτή, η ελιά, το αιώνιο σύμβολο της ειρήνης και της φιλίας, παραμένει αναλλοίωτο στο πέρασμα του χρόνου. Μια δημιουργία μοναδική που μπορεί να δοθεί ως δώρο εκτίμησης, επιβράβευσης και απονομής ή ακόμη και ως ενθύμιο απο τον τόπο μας.  

 

Σας προσφέρουμε την δυνατότητα να προσαρμόσουμε το λογότυπο της εταιρείας σας ή το κείμενο της επιλογής σας σε ειδικό χαρτί ή πλακετάκι. Η δημιουργία παραδίνεται σε πολυτελή συσκευασία δώρου και συνοδεύεται από πιστοποιητικό γνησιότητας.

 

Κατόπιν επικοινωνίας η δημιουργία μπορεί να γίνει σε διάφορες διαστάσεις. Υπάρχει η δυνατότητα το στεφάνι ελιάς να είναι επιμεταλλωμένο με τελική επίστρωση επιχρυσώματος 24 καρατίων.

 

Διάσταση κλαδιού περίπου  18εκ.

 
  • Κωδικός Προϊόντος: G4505
  • Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο

Ετικέτες: Απονομές - Βραβεία, Κότινοι & Κλαδιά, Επιχειρηματικά δώρα, Βραβεια, Επάργυρο, κλαδί, λινό, κουτί, Απονομές-Βραβεία