Κατηγορίες

Επιχειρηματικά Δώρα

Συλλογή απο χειροποίητες δημιουργίες εμπνευσμένες απο την Ελλάδα, τη φύση και τη θάλασσα. Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε χειροποίητες κατασκευές και δημιουργίες απο κότινους και κλαδιά ελιάς, καράβια και κουκουβάγιες, ρόδια και κίονες, στοιχεία εμπνευσμένα από τον τόπο μας και προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εταιρείας σας. Θα δείτε δημιουργίες απο πλεξιγκλάς, κορνίζες ξύλινες, πρες παπιέ από φυσητό γυαλί, κότινοι και κλαδιά ελιάς, θυμαριού και ροδιάς επιμεταλλωμένα. Θα βρείτε επίσης προτομές, διάφορα ανάγλυφαδημιουργίες από άργυρο 925ο,  μπρελοκ, κομπολόγια και ειδικές κατασκευές για την εταιρεία σας όπως είναι μετάλλια, καρφίτσες πέτου και σελιδοδείκτες.

Σε όλες τις κατασκευές και χειροποίητες δημιουργίες υπάρχει η δυνατότητα να προσαρμοστεί το λογότυπό σας. Η εμπειρία μας στο χειροποίητο δώρο θα σας βοηθήσει να επιλέξετε μια μοναδική δημιουργία που θα μείνει αναλλοίωτη στο περασμα του χρόνου στα χέρια του τελικού παραλήπτη. Με σεβασμό και μεράκι στην παράδοση και στον τόπο μας θα δημιουργήσουμε για εσάς αντικείμενα υψηλής αισθητικής με επίκεντρο το λογότυπό σας.

Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας δώσετε τη δυνατότητα να κάνουμε την ιδέα σας πραγματικότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας για τον πλήρη κατόλογο των προϊόντων.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:
Κωδ.: AK3113
Ειδική κατασκευή καρφίτσα πέτου για την ΕΔΑ ΘΕΣΣ με καρτελάκι. Είναι εφικτή η προσαρμογή του εταιρικ..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Κωδ.: 9003
Επιχειρηματικα ΔωραΧειροιποίτη δημιουργία απο γύψο που επικοινίζει την προτομή της Αφροδίτη της Μήλο..
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
Επιχειρηματικά, Δώρα